Organitzada pel «Voluntariat per la Llengua» us convidem a aquesta trobada gastronòmica que es celebrarà al local de la nostra Associació el dimarts dia 29 d’octubre a les 19:30h.

Aquí us deixem el díptic amb tota la informació. I l’enllaç al web del  «Voluntariat per la Llengua»

 

1a TROBADA GASTRONÒMICA

NOTA INFORMATIVA SOBRE LA CELEBRACIÓ D’AQUESTA 1ª TROBADA.

Aquest dimarts, dia 29 d’octubre, vam celebrar la 1a Trobada Gastronòmica de l’Hospitalet en col·laboració amb el Grup de Comerciants de Santa Eulàlia. Hi van assistir voluntaris i aprenents del CNL de l’Hospitalet i un grup de senyores de l’EspaiCaixa de Can Vidalet. L’activitat la vam iniciar amb una xerrada sobre l’evolució d’una botiga de menjar preparat, Cal Neguit, a càrrec de la Mireia López, que regenta el negoci i que és presidenta del Grup de Comerciants de Santa Eulàlia. A través dels canvis socials al llarg de més de cinquanta anys, vam poder veure com l’oferta de la botiga s’ha anat adaptant als gustos i demandes dels clients.

Després de la xerrada, els assistents ens van explicar, breument, l’elaboració dels plats que havien portat i com havien decidit el plat que presentaven i, finalment, vam poder tastar tot el que havien preparat, acompanyat amb cava donat pel Celler d’en Pep. Hi vam poder assaborir: migas extremenyes, arròs amb llet, empanada gallega, gaspatxo, pastís de poma, pestiños, espaguetis de carabassó, pastissets i tapenade.

En definitiva, va ser una activitat distesa i molt divertida d’unes vint-i-cinc persones d’edats i orígens diferents que vam compartir experiències i receptes. Tot això, al local del Grup de Comerciants de Santa Eulàlia.

En breu, farem un recull de totes les receptes per compartir-les amb tothom.