Consulta el temps del cap de setmana temps_01
 

Dj
14
19:00h Biblioteca Santa Eulàlia: Presentació de llibre «La venjança dels Almogàvers», d’Andreu González i Ramon Gasch.  

Una història en primera persona, concretament l’episodi conegut com “la venjança catalana”, un període de revenja despietada que encara es recorda avui en dia als antics territoris de l’imperi bizantí.

   
 


Dv
15
18:00h Biblioteca de Bellvitge: Cinema familiar «Mi vecino Totoro».

En els anys 50, una família japonesa es trasllada al camp. Les dues filles, Satsuki i Mei, entaulen amistat amb Totoro, un esperit del bosc

 21:00h L’Oncle Jack : Concert de Pep Sala.

Pep Sala, ha estat probablement el compositor més influent dels darrers anys en el panorama musical català. Un dels principals protagonistes de l’escena musical catalana de les últimes dècades.


Ds
16
19:00h Autori Barradas:  COR ÀKAN de Girona. 32a Setmana de Cant Coral a L’Hospitalet.

El cant, com a llenguatge universal, uneix pobles i fa compartir emocions universals. L’Associació Àkan és un grup de voluntaris gironins dedicats a donar suport a immigrants, difondre les seves vides i ajudar a conscienciar la societat dels reptes que implica la immigració

 

 

Dm
 17
 19:00h Auditori Barradas: COR DE NOIES DE L’ORFEÓ CATALÀ. 

Integrat per trenta quatre cantaires de l’Escola Coral de l’Orfeó Català, ha treballat, des de la seva fundació a l’any 2000, amb diversos directors i professors de cant. Ha actuat arreu del Principat, a l’Estat i fora de les nostres fronteres, participant en festivals, cicles de concerts, concursos i actes culturals diversos.