Consulta el temps del cap de setmana temps_01

Dj

16

 

 

18:00h

Lloc: Biblioteca Central Tecla Sala

L’hora del conte: Andròmines

 Si cerquem al diccionari el significat de la paraula «andròmina» veurem que diu que és un estri o moble atrotinat i inútil. Atrotinat potser sí… però inútil? En el món dels contes l’objecte més inútil pot esdevenir el protagonista!!

Activitat per a infants a partir de 4 anys

Dv

17

 20:30h Lloc: Teatre Joventut

El Test

 Què escolliries? 100 mil euros ara mateix o 1 milió d’aquí deu anys ? Així de simple, així de difícil. Aquest és el dilema al que s’enfronten l’Héctor i la Paula —un matrimoni amb problemes econòmics— quan el Toni, un bon amic de la parella, els planteja el test de personalitat que ha elaborat la Berta, la seva actual companya, una psicòloga molt exitosa i mediàtica.

22:00h

Concert de Suzanna a la Salamandra

La cantant hospitalenca Suzanna actuarà amb la seva banda a la Salamandra, poc després d’arribar a les semifinals al programa televisiu La Voz. Un espectacle amb el qual Suzanna vol retornar les mostres de suport que va rebre al llarg de la seva intervenció al programa de televisió.

18:00h

Lloc: Biblioteca Josep Janés

L’hora del conte: Dones que fan història

Sabeu com es deia la primera dona que va pujar en una nau espacial? O algú us ha explicat alguna gesta d’una dona pirata? O podeu dir si Cleòpatra va existir de veritat? Descobrireu la solució a tots aquests dubtes i molts més amb Dones que fan història, un recull de narracions breus sobre dones que han destacat per alguna cosa al llarg del temps.

Ds

18

18:00h

Lloc: Centre Cultural la Bòbila

Espectacle de dansa:Dansa per a tots

L’espectacle “Dansa per a tots”, consta de varies peces amb diferents estils, com dansa clàssica, neoclàssica i contemporània.

12:30h Lloc: Centre Cultural Bellvitge-Gornal

L’EMMCA a la Jornada Convivència i Èxit Educatiu 2017

L’alumnat de 5è i 6è de l’escola Pau Vila que formen part del projecte Orquestra a l’escola de l’EMMCA toquen a la Jornada Convivència i Èxit Educatiu 2017.

L’Escola Municipal de Música – Centre de les Arts duu a terme projectes d’aprenentatge artístic a diverses escoles de primària de la ciutat. Els alumnes es troben amb música, teatre i dansa en horari escolar impartit per professors de l’EMMCA. Però els aprenentatges artístics no es queden dins l’escola sinó que es comparteixen en forma de concert o de funcions als teatres i també a altres centres educatius.


Dm

19

19:00f  Lloc: Auditori Barradas

Actuació Daniel Ligorio

Considerat per la crítica i el públic com un dels pianistes de més projecció del panorama internacional, Daniel Ligorio ha ofert recitals sol i amb orquestra a les sales i els festivals més prestigiosos d’arreu del món, amb gran èxit de crítica i públic.

11:00h Lloc: Museu de L’Hospitalet – L’Harmonia. Espai d’Art

TALLERS FAMILIARS
Us proposem una activitat relacionada amb la mitologia on, a partir de l’explicació d’un conte i d’un material atractiu, anireu descobrint diferents personatges mitològics. L’activitat acabarà amb una part pràctica relacionada amb la Medusa.

 

h