Consulta el temps del cap de setmana temps_01

Dj

16

 

20:30h

Lloc: Auditori Barradas

XIPRE AL BARNASANTS

Cantant i compositora, Vakia Stavrou s’ha fet recentment molt popular a Europa pel seu tema Sozinha, que ha dut a la premsa internacional a valorar la seva veu com una de les millors veus europees sorgides aquesta darrera dècada.

Dv

17

20 h  

Lloc: Auditori La Torrassa

Cicle Clàssics a la Torrassa: Concert de Gospel Feelings “Sonriu… tot és més fàcil”

A l’Auditori la Torrassa gaudireu d’un nou concert del cicle Clàssics a la Torrassa. El grup molinenc  Gospel Feelings  ens porta  “Somriu… tot és més fàcil”.

En aquesta ocasió ens ofereixen un espectacle amb un repertori bàsicament de gòspel, però que inclou des de temes tradicionals fins al gòspel més modern, amb la inclusió d’alguns temes pop. Dirigeix  Pau Sastre.

18:00h  

Lloc: Biblioteca de Bellvitge

Ioga suau per a tots i totes

del 17 al 24 de març

PROFESSORS: ANNA ORTUÑO I ALBA ECHAVARRIA (ESTUDIANTS DE L’ESCOLA YOGA SINTESIS)

 


Ds

18

 11:00h  

Lloc: Biblioteca Central Tecla Sala

Espectacle familiar de contes i música: El gegant que baixa de la muntanya

Un conte cantat que beu d’influències folk i swing i que té com a referent la figura de Xesco Boix. Fa un repàs de les cançons populars catalanes més conegudes, fent-ne interessants versions i adaptacions, i també proposa cançons de creació pròpia.

Per a infants de 0 a 8 anys i les seves famílies

20:00h  

Lloc: Auditori Barradas

JORDÀNIA AL BARNASANTS
Hani Mitwasi és una estrella de la música Jordana amb una gran projecció internacional. Cantant i compositor, és, a més a més, un gran coneixedor de la música tradicional del seu país, que recupera tot sovint, i un gran estudiós de la guitarra flamenca. Això darrer  li ha permès explorar el llenguatge entre la musica àrab i l’espanyola, i l’ha inspirat en la creació del seu propi i característic estil.

 

h