Consulta el temps del cap de setmana temps_01
 

Dj
19
18:00h Biblioteca Josep Janés: Club de lectura fàcil en català amb el llibre «La felicitat».  Resum del llibre La felicitat: La Nonnita, artista de teatre, vol donar un futur millor al fill que espera. En Demi, advocat corrupte i ambiciós, vol demostrar a la seva mare que és capaç de fer molts diners.
 19:00h  Biblioteca La Florida: Xerrada «Igualtat de gènere».  A càrrec dels alumnes de l’IES Eduard Fontserè

Dv
20
09:30h Riu Llobregat: DIA MUNDIAL DE L’AIGUA.  Celebració amb escoles Trobada amb companys de Cornellà i tots plegats observarem l’eclipsi solar que tindrà lloc coincidint amb la jornada. S’entregaran ulleres especials.
 20:00h Auditori La Torrasa: 2n Concert Cicle Clàssics a la Torrassa: ESPIRITUAL TRIO Un recorregut per la música lírica, la música popular i el cinema, amb la interpretació de fragments d’òpera de Bizet, Puccini i Donizetti, a més de fragments de sarsuela i clàssics del cinema, com Cinema Paradiso.

 


Ds
21
18:00h Teatre Joventut: Espectacle teatral «A foc i ferro»  Espectacle de teatre, música i art digital en què els personatges d’El amor brujo s’endinsen en la vida quotidiana del Cau Ferrat, un lloc ple d’art, bressol del Modernisme, un espai ple d’inspiració transformat en un lloc màgic i divertit on ressona la música d’El amor brujo

Dm
 22
19:00h Auditori Barradas: Actuació de Begoña Alberdi, soprano.  Obres de Verdi, Puccini, Andrew Lloyd Webber i Chueca, entre d’altres. La soprano barcelonina Begoña Alberdi ens proposa un programa ple de melodies ben conegudes, en què s’alternen àries d’òpera amb èxits del West End.