Consulta el temps del cap de setmana temps_01
 

Dj
23
12:00h Plaça Espanyola de L’Hospitalet: Concert Diada de Sant Jordi   Els alumnes de l’Escola Municipal de Música – Centre de les Arts de L’Hospitalet toquen amb motiu de la Diada de Sant Jordi a la Plaça Espanyola.
 20:00h Plaça de l’Ajuntament: Toc d’inici Banda Provençana, integrada per músics de diferents entitats musicals i culturals de la ciutat i per l’alumnat i professorat de l’Escola Municipal de Música – Centre de les Arts, acompanyarà les entitats de l’àmbit de la cultura tradicional i popular. 
 10:00h c. Pareto, c. Anselm Clavé i Pl. Pius XII: Botigues al carrer a Santa Eulàlia Amb motiu de la Diada de Sant Jordi.  Les botigues associades al Grup de Comerciants de Santa Eulàlia organitzen una jornada de botigues al carrer amb motiu de la Diada de Sant Jordi i t’obsequiaran amb punts de llibre.

Dv
24
19:00h Plaça del Repartidor: Càpsules de teatre  L’espectacle surt de les sales. Us el trobareu a qualsevol lloc. Una proposta servida en càpsules en indrets on mai no se us hauria acudit d’anar-hi com a espectadors.
20:00h Biblioteca Can Sumarro: «Primavera in Black» : Blues als Jardins de la Biblioteca Can Sumarro  Primavera in Black és un Espai de difusió musical amb diverses propostes de petit format al voltant del Blues i la música negra (Gospel, soul, funk…)
 

Ds
25
12:00h Plaça dels Veïns (Granvia Sud): Ballada de sardanes Festa de Sant Jordi  Tot coincidint amb les Festes de Primavera es celebra, a la plaça dels Veïns (Granvia Sud), la ballada de sardanes Festa de Sant Jordi amb l’acompanyament musical de la Cobla Premià
 19:30h  Plaça del Repartidor:  Càpsules de teatre  L’espectacle surt de les sales. Us el trobareu a qualsevol lloc. Una proposta servida en càpsules en indrets on mai no se us hauria acudit d’anar-hi com a espectadors

Dm
26
 11:30h La plaça del Mercat de BellvitgeSwing a L’Hospi  Vine a la primera trobada de swing de L’Hospitalet a on podràs ballar amb la música en directe d’una de les millors orquestres de swing, la Spank The Baby Band!
 11:00h Parc de BellvitgeEl Parc de les Meravelles  Vine i comparteix La Festa. Hi trobaràs una selecció d’activitats festives, sorprenents i espectaculars. Meravelloses…!: Espectacles i propostes per a tota la família que et faran gaudir durant tot el matí.
 13:00h  Plaça de LLuïs Companys: Master class de Hip-Hop A més de la Masterclass de primer nivell podràs veure una exhibició de grups de Hip-Hop amb les millors coreografies!