Consulta el temps del cap de setmana temps_01

Dj
26
18:00h Biblioteca Bellvitge: Projecció de la pel-licula «La ladrona de libros»Narra la història d’una valerosa joveneta anomenada Liesel, que transforma les vides de totes les persones del seu entorn quan l’envien a viure amb una família d’acollida a l’Alemanya de la II Guerra Mundial.
   

Dv
27
18:00h Bilioteca Plaza Europa: Club de lectura infantil: «La família Mumin a l’hivern».L’hivern ha arribat i mentre la seva família dorm, el petit trol Mumin es despertarà i descobrirà un món diferent a la seva vall
 
 21:00h  Teatre Joventut: Concert de Jaume Sisa, Quimi Portet i Joan Miquel Oliver «Sisa, Portet, Oliver».Jaume Sisa, Quimi Portet i Joan Miquel Oliver representen tres exemples evidents de l’individu que ha sabut fer-se entendre, que ha sabut exposar les pròpies idees estètiques amb una gamma molt generosa de recursos, i que ha exercit la llibertat creativa deixant un repertori magnífic que no ha parat mai d’augmentar.
 17:30h  Centre Cultural La Bòbila: Jocs de Taula en FamiliaMai t’has preguntat els beneficis que aporten els Jocs de Taula? Una simple partida a un joc de taula potencia el raonament, la sociabilització, la memòria, la coordinació, la concentració, l’agilitat mental.

Ds
28
Consultar al link Salamandra: Let’s Festival 2015 Desena edició del Festival de Música independent de referència amb un cartell de luxe.  Mishima, Joana Serrat, Els Amics de les Arts, Cycle, El columpio asesino, José Domingo, Bigott, La habitación roja, Nudozurdo… i una llarga llista de concerts! 

Dm
29
 19:45 El Viejo Piano: Racó poètic amb Andreu Navarra i Lucía ClementineNova sessió poètica a El Viejo Piano amb Andreu Navarra, escriptor i historiador,  i la també escriptora Lucía Clementine.