Consulta el temps del cap de setmana temps_01

Dv

3

17:30h Lloc: Biblioteca Josep Janés

Taller: Ioga, a càrrec de Gerard Oncins

T’agradaria gaudir del ioga en bona companyia sense haver-te d’estirar a terra? En aquest taller aprendrem moviments que ens ajuden a estirar el cos, a sentir-nos millor i a conèixer gent del barri. A més, cantarem cançons tradicionals hindús (mantres) amb música en viu per eixamplar els pulmons i alegrar el cor. No cal portar estoreta ni roba especial. Activitat adequada per a totes les edats i condicions físiques. Cal inscripció prèvia.

 

 17:30h  Lloc: Biblioteca Can Sumarro

Clics familiars: Aplicacions musicals

Activitat dirigida a pares i mares amb nens.En aquesta activitat els nens descobriran aplicacions informàtiques senzilles i educatives que els permetran descobrir d’una manera divertida el meravellós món de la música i despertar en ells el plaer per la melodia.


 

Ds

4

 19:00h

 Lloc: Teatre Joventut

Rhümia, Rhum & Cia

Aquesta família «inestable» de pallassos i músics excepcionals que són Jordi Martínez, Joan Arqué, Roger Julià i Pepino Pascual, acullen a casa seva l’artista de carrer, músic, clown i luthier, Mauro Paganini, que aporta el seu univers màgic per tancar la segona part d’aquesta bilogia clownesca que vam començar amb Rhum.

18:00h

Lloc: Auditori Barradas

Landry el Rumbero: CONCERT FAMILIAR

L’espectacle de Landry el Rumbero vol transmetre a la canalla la tradició cultural i musical del nostre país mitjançant la rumba catalana. Amb aquest estil com a base, Landry interpreta cançons pròpies i versions tradicionals per aconseguir que tothom conegui la rumba catalana mentre balla al ritme del ventilador.


Dm

5

18:00h Lloc: ASS. CENTRE CATOLIC DE L’H

Supergenials a Realilandia

Els habitants de Realilandia posseixen superpoders per combatre les dificultats i als dolents que només volen fer mal a la humanitat. Guarlian, el protagonista d’aquesta historia és un noi de 10 anys que encara no ha descobert els seus superpoders…

19:00h Lloc: Teatre Joventut

“HIJAS DE ‘OMEGA’”

Como un corazón és un pont artístic entre el flamenc i la poesia del rock nordamericà. Jackson Brown, Leonard Cohen, Bob Dylan, Suzanne Vega, Elliot Murphy, Hamk Williams… El lirisme de tots ells fusionat amb el nostre gènere  musical més poderós, el flamenc.

 


 

h