Consulta el temps del cap de setmana temps_01

Dj

9

 

10:30h

Lloc: Biblioteca Central Tecla Sala

Hora del conte de 0 a 3 anys: L’armariet de colors

Un armari llençat en mig de la ciutat esdevé un cau de sorpreses. Imaginació, música i narració al servei dels més petits de la casa.

 

Dv

10

21:00h  

Lloc: Centre Cultural Collblanc-La Torrassa

Pocket Concert: ROOM 69

Us esperem al Centre Cultural Collblanc – la Torrassa a on podreu gaudir d’un nou concert de petit formaten què ROOM 69 interpretarà temes de la banda sonora de la pel•lícula “O Brother”, dels germans Coen.

La formació, integrada per Julio Vallejo (veu i guitarra), Manolo Germán (contrabaix), Jaime del Blanco (violí) i Olivier Rocque (bateria i banjo).

 


Ds

11

20:00h  

Lloc: Teatre Joventut

Invasió Subtil i altres contes

En aquesta ocasió, és Paco Mir, membre de la companyia Tricicle, qui ens proposa una adaptació fidel al contingut i al llenguatge de l’autor d’ Invasió subtil i altres contes. Una actriu i dos actors interpreten un total de 33 personatges per representar Invasió subtil, 7 històries més i un grapat de contes brevíssims al llarg de 75 minuts. Els contes que podreu veure són: Invasió subtil | El millor amic | L’arca de Noé | No s’admeten corones El testament de “La hiena” | Filomena Ustrell | Tot esperit | Vinc per donar fe Contes brevíssims.

 

19:00h Lloc: Teatre Joventut

El Mago De Oz

Aquest relat explica el viatge de la Dorothy y el seu gosset Totó des de la grisenca Kansas fins al surrealista País de Oz. En el seu afany per trobar la manera de tornar a casa, la Dorothy haurà d’emprendre un viatge pel camí de rajoles grogues per trobar al Gran Mag de Oz, l’únic ésser màgic capaç de resoldre el seu problema. A més durant aquest trajecte coneixerà ni més ni menys que a un Espantaocells, un Home de Llauna i un Lleó Covard que s’uniran a ella per intentar trobar allò que els falta: un cervell, un cor y coratge.

 

12:30h Lloc: Poliesportiu Municipal de Bellvitge «Sergio Manzano»

Zumba Solidària per la Síndrome de Rett

Coincidint amb la setmana de la commemoració del Dia Internacional de la Dona, l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), el bloc ElRetto (Bloc d’informació i suport a la recerca sobre la síndrome de Rett) i l’Associació Catalana de la Síndrome de Rett, s’han aplegat per sumar esforços per una malaltia que provoca, en les pacients que la pateixen, pèrdua de l’ús de les mans, pèrdua del llenguatge i, molt sovint, epilèpsia.


Dm

12

19:00h  

Lloc: Auditori Barradas

Après Minuit

El tàndem musical Après Minuit, format pel Cece Giannotti i Francesc Chaparro, ens presenta  Exodus to the Promise Land, per viure una nit plena de cançons amb sonoritats cinemàtiques, acústiques i minimalistes.


 

h