Consulta el temps del cap de setmana temps_01

30

 

18:00h

Lloc: Biblioteca de Bellvitge

Dijous de pel·lícula. O los tres o ninguno, de Kherion. En col•laboració amb el Centre Cultural Bellvitge.

Des d’un petit poble al sud de l’Iran fins a París, aquesta és la història del viatge dels eterns optimistes: el matrimoni format per Hibat i Fereshteh, personatges inspirats en els pares reals del director del film. Una comèdia dramàtica que gira entorn de l’amor familiar i la convivència.

 

 

17:30h

Lloc: Biblioteca de Bellvitge

Taller de lectura. Un conte i quatre potes

Vols explicar un conte a un amic pelut? A ell li agrada molt escoltar històries i segur que a tu explicar-les. Mai tindràs un admirador més fidel. El teu company de lectura t’està esperant a la biblioteca.

 

 

Dv

31

20:30h  Lloc: Teatre Joventut

Be God Is

Un divertidíssim xou que combina música, humor i teatre gestual. Aquest delirant i adictiu espectacle crea un ambient de gran complicitat amb el públic en el qual les preguntes passen a un segon terme i el joc del “tot s’hi val” domina l’escena.

 


Ds

1

19:00h  Lloc: Teatre Joventut

Poltrona-Pla: PP

ALBERT PLA & TORTELL POLTRONA

Pla: Dota les seves cançons d’una particular personalitat extrema, de vegades de cert contingut polèmic, i en altres ocasions amb un toc infantil. Poltrona: tendre, contundent i ferotge, amb una càrrega d’energia inesgotable que combina  la innocència i la trapelleria.

 


Dm

2

18:00h Lloc: ASS. CENTRE CATOLIC DE L’H

A CÀRREC DE LA COMPANYIA CALIDOSCOPI

La Lucy i la Mary són dues viatgeres angleses enamorades dels contes i llegendes d’arreu del món. Aquesta vegada ens explicaran el conte de “Three Little Pigs”, una representació que anirà acompanyada de titelles i cançons.Espectacle 90% en anglès Espectacle recomanat per a infants a partir de 3 anys

19:00h Lloc: Auditori Barradas

La serva padrona

ÒPERA BUFA

La serva padrona (La criada patrona) (1733) és un intermezzo, en dues parts, amb música de Giovanni Battista Pergolesi i llibret en italià de Gennaro Antonio Federico, a partir de la obra de teatre de Jacopo Angelo Nelli.

h