Vine a Santa Eulàlia a descobrir aquest eficient mètode per deixar de fumar. Només hauràs d’estirar-te, respirar i deixar-te endur pel massatge de les mans de Claire Guiu, professional del Shiatsu (pràctica energètica japonesa).

Claire Guiu és francesa. A finals d’aquest setembre ve a Barcelona amb la ferma voluntat de seguir ajudant a la gent a deixar de fumar, fent ús de la seva singular tècnica, ja demostrada amb nombrosos pacients ex-fumadors de París i Nantes .

 

Preu de la sessió : 45 €  

Dates: Del 29/9 al 2/10

Reserves al 692 530 616 o bé a  info@santaeulaliacomerc.com

 Places limitades!!

 

lletra-xina

Condicions  exigides al pacient:

1- Tenir desig sincer de voler deixar de fumar

2- Dur a sobre el teu últim paquet de tabac

 

Què és el shiatsu ?

El Shiatsu és una tècnica energètica d’origen japonès, basat en la mil·lenària medicina tradicional xinesa. El practicant, amb estiraments i pressions dels dits i de les mans al cos del pacient, estimula la vitalitat energètica d’aquest a fi de restablir el seu equilibri corporal, mental i emocional.

Reconegut al Japó com a tècnica terapèutica oficial des del 1957, i com a “medicina complementària” per la Unió Europea des del 1997. El Shiatsu és particularment indicat per a reduir els desequilibris relacionats amb l’ansietat, l’estrès, i per a millorar el benestar digestiu, muscular i articular.

També ajuda i acompanya a la dona en els seus processos vitals (embaràs, menopausa…) i, obté excel·lents resultats per aquells que decideixen deixar de fumar.

 

El shiatsu per a deixar de fumar ?      

Degut als excel·lents resultats obtinguts a nombrosos pacients ex-fumadors, la Claire vol  seguir-ho compartint a França i Catalunya.

Basat en el mètode Banuls-Peclers, aplicant amb els dits a un centenar de punts de l’acupuntura tradicional, el Shiatsu permet una desintoxicació completa i ràpida de la nicotina i el tabac. En una sessió d’una hora aproximadament, totalment indolor, el pacient fumador roman estirat, amb roba còmode. Un cop acabada la sessió, el pacient es trobarà en les condicions adequades per a deixar el tabac per sempre sense patir-ne l’abstinència: la necessitat de fumar desapareix immediatament.

 

Qui ho fa ?

Claire Guiu viu a Nantes (França), on té el seu centre de Shiatsu i imparteix classes de Hatha Yoga i Yoga Nidra. Va viure 8 anys a Barcelona i Tortosa. Llicenciada en Shiatsuki, títol certificat per la Escola de Shiatsu i Aromateràpia d’André Nahum a Paris. Completa la seva formació amb practiques de Shiatsu i moxibució amb Laurent Mabic (França), Masanori Okamoto (Japó) i Stephane Vien (Canadà).

Especialitzada en la escolta, desenvolupa el mètode Shiatsu “yin” basat en la ressonància, definint-se així, com un art de la “escolta pel tocar”.

Per a més informació : www.ofildelair.com.