Un joc d’aventura físic i mental que consisteix en un grup de jugadors tancats en una habitació, on hauran de solucionar enigmes i trencaclosques de tot tipus per anar desenllaçant la història i aconseguir «escapar» abans que finalitzi el temps.

Ja pots fer la teva reserva al telèfon: 663991088.  

SALA ENIGMA: C / Castelao, 79.  Web: http://www.salaenigma.com/

T’ oferim diferents possibilitats, tria la teva!

 

Amics/Família:

Vols passar una jornada divertida o sorprendre amb una activitat diferent? Sala Enigma ofereix 1 hora de joc i 2 hores més de tema de conversa!!! Per no explicar les embolicades que es poden organitzar en els comiats de solter@ o trobades familiars.

 

Aprendre idiomes:

Passar una estona divertida i alhora practicar idiomes? Sala Enigma ofereix activitats també en català i en anglès.

 

Team Building

Oferim activitats orientades a tasques de lideratge, improvisació i resolució d’endevinalles en grup, proves de selecció de personal i fins i tot organitzem reptes de temps entre diferents empreses per saber qui és el més ràpid a resoldre el repte i aconseguir els objectius.

 

Teràpies de grup i Coaching

A la Sala Enigma els clients duran a terme un procés, en el qual, a més de definir el seu objectiu, fomentin l’ús del pensament lateral, fent front a bloquejos i creences limitants, generant nous punts de vista, desenvolupant habilitats i promovent línies d’actuació eficaces fins a la resolució del repte.

 

Xecs regal a la Sala Enigma

Vols sorprendre a la teva parella, amics, familiars o companys de treball? Llavors regala una experiència única, on es barregen diversió, emoció i sorpreses.

 

Manera Plus

Modalitat ideal per a famílies que volen gaudir de la experiència sense presses o grups amb poca experiència prèvia en habitacions de fuita. 30 minuts addicionals per gaudir de l’aventura sense estar tan pendents del temps.

 

Manera Tutora

Sala Enigma ofereix la Manera Tutora una modalitat de joc exclusiva per n@ns en el qual un gestor de la sala actuarà com a coordinador de la prova, de manera que el grup gaudeixi de la experiència completa de forma orientada però igualment intrigant i divertida!!!

Manera Pro:

Acostumats a superar els records d’habitacions? Doncs aquí tenim un repte a mesura 🙂 30 min addicionals i una sala extra per fer gaudir als més experts.