Benvolguts amics,
El nostre curs 2016/2017 està a punt d arribar a la seva fi i malgrat que nosaltres continuem amb els Intensius d ‘estiu fins a mitjans d’agost, ens agradaria fer-vos un petit resum d aquest curs plè de bons resultats.

La primera novetat va ser obrir el nostre propi allotjament per estudiants de Dansa a CDC. Això ens a donat la possibilitat aquests curs de poder acollir a joves de Catalunya , Espanya, Itàlia, Brasil i Paraguai.
Els espectacles «El Trencanous» i «Coppélia» ambdós estrenats al Teatre Joventutde L’Hospitalet de Llobregat tambe s han produït en altres teatres com el «Centre Cultural» de Terrassa (ambdós espectacles ), L´Auditori de Llinars del Vallès, Teatre «Can Goma» de Mollet del Vallès i un any mes al Joventut de L´Hospitalet de Llobregat.
Els nostres alumnes de Formació han participat a dos Concursos Internacionals : «Concurs de Dansa Internacional Roseta Mauri» i Certamen»Ciutat de Barcelona» i en l’àmbit Nacional en el Premi Jujol ,obtenint a tots ells les primeres posicions a cada categoria.
Gràcies a aquests concursos o a convenis establerts pel nostre Centre ,molts dels nostres alumnes han guanyat becas per cursos Intensius d´estiu :Dresden( Alemània), Praga (República Txeca), València en Danza, Balletto di Toscana (Italia), Universitat de Corea entre d’altres.
Els nostres Directors paral·lelament han fet incursions professionals fora del centre, Roser Muñoz com a Mestre oficial de les coreografies de Uwe Scholz, a la Compañía Nacional de Danza ,España, Ballet do Teatre Municipal Rio de Janeiro i al Tiroler Landestheater Innsbruck i Joan Boix com a mestre invitat al Conservatori de Múrcia i al Grau Superior de Dansa de l’Institut del teatre.
Aquí us deixem un link amb el resum d’aquestes notícies i algunes entrevistes fetes al llarg d aquests curs. Esperant que sigui del vostre interès: https://www.cdcbarcelona.com/intensivos

Atentament,

Equip Centre de Dansa de Catalunya