En el marc de la Nit de Santa Llúcia que se celebrarà el proper dia 16 de desembre a l’Hospitalet, el Centre de Normalització Lingüística organitza el concurs «Llegir en català és sexi» amb l’objectiu de fomentar la literatura en català.llegir-en-catala-png

Aquesta iniciativa està basada en la coneguda campanya «Reading is sexy» i en podeu veure exemples escrivint la frase al cercador del web o a Twitter amb les etiquetes #readingissexy, #llegiressexi o #leeressexy.

El funcionament del concurs és molt senzill: cal que les persones que hi vulguin participar es facin una fotografia suggeridora, divertida o sexi on surti un llibre en català i la comparteixin a Instagram o a Twitter amb les etiquetes #llegiressexilh #LHsantallucia #llestrescat.

S’hi podrà participar de l’1 al 30 de novembre i entre tots els participants se sortejarà un premi.

Tota la informació del concurs es podrà consultar a cpnl.cat/concurs, així com també el recull de fotografies que hi vagin participant.

«Llegir en català és sexi» és una iniciativa del Centre de Normalització Lingüística de l’Hospitalet per fomentar la literatura en català.