Ens agradaria convidar a participar tots els infants i joves que viuen i/o estudien al barri de Santa Eulalia de L’Hospitalet en el II Concurs Literari Infantil i Juvenil de Kumon España, el lema del qual és «Entra en un conte». En aquesta ocasió, hem volgut aprofitar que el 2015 és l’any de l’educació infantil a Kumon, i el repte que els plantegem és que creïn un conte en el qual ells siguin els protagonistes a partir d’un dels títols dels llibres de la Bibliografia Recomanada de Kumon corresponent als nivells inicials del programa de Lectura: 7A, 6A i 5A.

El jurat que farà la selecció de contes tindrà en compte factors com l’originalitat, la fluïdesa en la redacció i l’ús i el maneig del vocabulari.

Amb aquesta iniciativa pretenem contribuir al desenvolupament de la capacitat creativa dels infants i potenciar l’ús del llenguatge escrit. Ens agradaria demanar-vos que fomenteu la participació en el concurs, ja que estem convençuts que es tracta d’una experiència molt enriquidora per als infants i, al mateix temps, una via per compartir experiències i influir en el seu camí d’aprenentatge.

Trobareu també tota la informació aen aquest link http://tiny.cc/entraenuncuento

 

A3_Cartel concurso_CAT

Bases concurso_CAT

ficha_de_actividad-1

ficha_de_la_brk_de_los_niveles_7a,_6a_y_5a