Targeta client gratuïta del Grup de Comerciants de Santa Eulàlia. Tindràs descomptes i promocions als comerços associats, entre d’altres avantatges.

Sol·licita la teva LAIA CARD

Envia’ns aquest formulari i nosaltres contactarem amb tu.

  El vostre nom (obligatori)

  Els vostres cognoms (obligatori)

  El vostre email (obligatori)

  Telèfon (obligatori)

  Adreça

  Observacions

  Desitjo es posin en contacte amb mi per indicar-me quan i on he de recollir la meva targeta Laia Card.

  Accepto la clàusula de la LOPD 15/99 redactada a la part inferior del formulari

  El GRUP DE COMERCIANTS DE SANTA EULÀLIA, garanteix el compliment de la normativa de Protecció de Dades de Caràcter Personal.
  D’acord amb la L.O. 15/1999, queda vostè informat i presta el seu consentiment a la incorporació de les seves dades a fitxers automatitzats, i al tractament automatitzat dels mateixos per El GRUP DE COMERCIANTS DE SANTA EULÀLIA, i dóna la seva conformitat a rebre informacions que procedeixin del domini www.santaeulaliacomerc.com.
  Igualment, d’acord amb la legislació vigent, li comuniquem que el subministrament de les seves dades és voluntari. Així mateix li informem que podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel · lació i oposició posant-se en contacte per escrit i / o E-MAIL amb El GRUP DE COMERCIANTS DE SANTA EULÀLIA, Plaça Milagros Consarnau i Sabaté, 6,  08902-L’Hospitalet de Llobregat, mail: info@santaeulaliacomerc.com.

  ESTABLIMENTS QUE HI PARTICIPEN: