L’Associació

Coneix-nos milor

associacióSanta Eulàlia Comerç,  som una entitat sense ànim de lucre, amb  més de 25 anys d’història,  que treballa  per incentivar les vendes i millorar els comerços del barri i la zona comercial.

Amb el suport de  l’Ajuntament de L’Hospitalet i la Generalitat de Catalunya cada any fixem un pla d’actuacions, realitzant diverses activitats a la zona comercial del nostre barri.

Els nostres objectius són potenciar l’activitat comercial, consolidant l’autonomia del barri des d’aquest punt de vista, i posicionar Santa Eulàlia com la primera opció de compra dels residents i treballadors del barri, fent així un comerç de proximitat de qualitat.

"El GRUP DE COMERCIANTS DE SANTA EULÀLIA, garanteix el compliment de la normativa de Protecció de Dades de Caràcter Personal.
D’acord amb la L.O. 15/1999, queda vostè informat i presta el seu consentiment a la incorporació de les seves dades a fitxers automatitzats, i al tractament automatitzat dels mateixos per El GRUP DE COMERCIANTS DE SANTA EULÀLIA, i dóna la seva conformitat a rebre informacions que procedeixin del domini www.santaeulaliacomerc.com.
Igualment, d’acord amb la legislació vigent, li comuniquem que el subministrament de les seves dades és voluntari. Així mateix li informem que podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel · lació i oposició posant-se en contacte per escrit i / o E-MAIL amb El GRUP DE COMERCIANTS DE SANTA EULÀLIA, Plaça Milagros Consarnau i Sabaté, 6,  08902-LHospitalet de Llobregat, mail: info@santaeulaliacomerc.com."