L’estació de Ciutat de la Justícia de la L10 a L’H s’obrirà al novembre

Segons informa el secretari d’Infraestructures

El secretari d’Infraesctructures i Mobilitat de la Generalitat, Isidre Gavín, ha visitat les instal•lacions de futura estació de Ciutat de la Justícia de la L10 Sud. Gavín ha anunciat que la nova estació començarà a funcionar al novembre.

L’arquitectura de l’estació esta pràcticament acabada, però cal finalitzar les instal•lacions i garantir que tot funciona a la perfecció. Segons Gavín, la nova parada de la L10 Sud no estarà llesta fins al novembre.

Aquesta estació serà molt similar a les de Santa Coloma i Badalona. Disposarà de 6 ascensors grans i dos petits. Està previst que la utilitzin inicialment uns 6.000 passatgers diaris.

Fa uns mesos va entrar en funcionament l’altra estació de la L10 Sud, la de Provençana. Un cop s’obri la parada de Ciutat de la Justícia, a L’Hospitalet només quedarà una estació nova per posar en marxa, la d’Ernest Lluch, de la L5.

Isidre Gavín ha volgut destacar les bones connexions de transport públic amb la que comptarà Hospitalet un cop finalitzin totes les obres del metro. Gavín ha recordat que la ciutat tindrà 19 estacions de metro.

Segons la Generalitat les inversions en infraestructures de transport públic són prioritaries, per què ajuden a tenir una societat més sostenible i una millor qualitat de l’aire.