ID-10047605Fer la maleta per anar-nos de viatge és més important del que sembla: Depenent de les coses que ens portem o que ens deixem, la nostra estada fora de casa es pot veure afectada.
Primer de tot, hem de tenir en compte factors com el LLOC on anem a viatges, el seu CLIMA, les ACTIVITATS que planegem realitzar i el nombre de DIES que estarem de viatge. Quan ja tinguem clars aquests punts, començarem a fer la maleta.

El primer de tot seria seleccionar roba bàsica, el més còmoda possible. Si el nostre destí és de clima càlid, portar roba de cotó i shorts. Si és de clima fred no dubtar a portar roba d’abric. El calçat que sigui el més còmode possible quan es té previst caminar molt. En cas de turisme d’aventura no oblidar les botes.

 
També cal pensar en portar alguna peça de roba  més formal, si es té previst algun passeig per la ciutat o visitar algun restaurant o lloc elegant.
El biquini o banyador no pot faltar a la maleta, tant si la destinació és de platja com si és un lloc fred. En molts llocs de baixes temperatures hi ha piscines climatitzades, aigües termals, etc.

 
Medicaments bàsics com analgèsics o antigripals poden treure’t d’un compromís. També algun remei contra les picades d’insecte, i algun protector d’estómac o antidiarreic. Depenent de la destinació la qualitat de l’aigua pot comportar problemes intestinals. Els teus productes d’higiene bàsics diaris tampoc poden faltar.

 
Una bossa petita tipus motxilla és molt útil per portar la càmera, cartera, o qualsevol altra cosa que necessitis transportar amb tu tots els dies sense que et resti comoditat.

 
Assegurar-se portar la càmera, i sobretot, tota la documentació necessària, com passaport, DNI, o bitllets d’anada i tornada.